Huisdier vermist

Bent u uw huisdier kwijt? Wij vinden het van het grootste belang dat U dit eerst meldt via ons alarmnummer 06 – 112 953 06.
Houdt U het chipnummer bij de hand, zodat wij direct kunnen reageren op de door ons gevonden huisdieren.
U vindt het chipnummer onder de barcode op de stikker, welke door de dierenarts in het inentingsboekje van uw dier is geplakt.

U kunt ook een melding doen via onderstaand vermissingsformulier. Uw huisdier wordt dan zo snel mogelijk bij ons in het overzicht met vermiste dieren opgenomen voor de duur van 2 maanden.

U kunt het dier ook aanmelden op de website van Amivedi. Indien dit niet mogelijk is dan verzorgen wij dit graag voor U. U moet dan wel ivm de wet op de privacy nog Uw persoonlijke gegevens aan hun doorgeven. Voor vragen hieromtrent verwijzen we u graag door naar hun website. Let op dat het tot 2 werkdagen kan duren voordat uw melding overal zichtbaar is.

Gevonden honden en katten waarvan de eigenaar niet gelijk getraceerd kan worden, worden altijd naar Dierenasiel de Beestenboel gebracht. Het advies is dan ook om even met De Beestenboel contact op te nemen via: 0495-563981.

Hoe nu verder?
Aanmelden op onze website is niet het enige wat u kunt doen. Vraag ook eens aan buurtbewoners of zij het dier nog hebben gezien. Mogelijk is het helemaal niet zo ver als u denkt! Maar ook facebook kan een grote hulp zijn mocht u die hebben. Ook eventueel posters ophangen in uw wijk, deze kunt u zo printen middels het registratienummer van Amivedi.

Uiteraard kijken onze vrijwilligers ook uit naar uw huisdier. Zodra zij een melding binnenkrijgen mbt uw huisdier zullen zij contact met u opnemen. Vaak kan het helpen als het dier gechipt is (vergeet hierbij niet de chip te laten registreren en deze steeds up to date te houden!).

LET OP!
Is uw huisdier weer terecht?
Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via het contact formulier.

Mocht onderstaand formulier niet laden, klik dan HIER om het formulier in te vullen.